En mamma i sitt kaos

Gott nytt!

Kategori:

Jag vill önska alla ett gott nytt år.
2014 har varit bra på många plan, men nu hoppas vi att 2015 blir ännu bättre! Vi har lite saker inplanerade för 2015, så vi har något att längta efter. 

Dagen i ära kommer att spenderas ihop med mina fantastiska barn. Jag&jimmy ska göra plankstek och äta, och någon god efterät. Vi kommer varva nyårsfirandet med blöjbyten&barn kräkningar. Helt perfekt med andra ord! 
En bra film kommer nog få inta tv skärmen också, och så självfallet lite alkoholfri bubbel och snacks, sen är även vi redo att bringa in det nya året!


Dagen med stort D

Kategori:

Imorgon är det äntligen dags igen. Min allra bästa vän Josefine kommer hit! Åh ska verkligen suga i mig varenda gnutta energi från henne, så jag står mig ett tag framöver! Och så kommer Alex och hans son också - alla toppen personer under ett och samma tak, kan ju inte bli annat än bra. Barnen och Max kommer så bra överens, och de ser verkligen fram emot att få leka med honom imorrn! Och massa annat skoj ska vi försöka hinna med imorrn, dock går det alltid för fort. Men jag&jimmy och lille Wilton ska se till att komma iväg så vi kan hälsa på hos Josefine&kerstin i Göteborg. <3 och så ska jag se till att åka ner nån helg bara jag&wilton (vill inte åka ifrån han en helg helg när han är såhär liten) 

Men nu är jag iallafall som ett barn innan julafton, och nu får det gärna bli lördag :D 

Julmat!

Kategori:

Julmaten står mig upp i halsen, trots att jag bara åt julmat igår. 

Så idag bestämde jag&barnen att vi skulle göra något vi inte ätit på vääääldigt länge. 
Fisk i ugn! 
Jag och barnen älskar fisk, och speciellt torskfilé! Nu är vi mätta och belåtna, och kan fortsätta att pyssla med alla nya julklappar!