En mamma i sitt kaos

Separationsångest

Kategori:

Det har varit många bollar i luften idag, och mycket som skulle hinnas med! Bland annat så tränade jag idag med pappa, det gick jätte bra och det känns skönt att äntligen ha börjat! Jag ska låta träningen ta tid, och inte ha för bråttom. 
Den sista tiden har jag lyckats gått upp lite i vikt, vilket bara är bra men hjärnspökena är där och trasslar till det för mig ändå. Jag är väldigt obekväm med mig själv för tillfället men kämpar ändå på med maten och det går faktiskt riktigt bra!  

Efter träningen så va det i princip bara hem och kramas med barnen innan dom skulle iväg till sin pappa. Det är hans helg denna helgen, men ska egentligen inte ha dom förrän imorgon. Men både Jag&jimmy börjar tidigt imorgon och kör hela helgen så vi fick skicka iväg barnen en dag tidigare, och så fick vi boka in wilton hos farmor över natten (antagligen imorgon natt med) jag  får lite dåligt samvete över när wilton måste sova borta, men jag vet att han har det bra. Jag får alltid massa sjuka tankar om att han ska glömma mig om han sover utan mig, eller att han ska känna sig sviken av mig/oss! 
Egentligen tycker han nog det är rätt skönt att få komma iväg, där all fokus enbart ligger på honom! 👌🏼😀

Nu ska vi krypa till kojs, hoppas på en regnfri dag imorrn. Äntligen dags

Kategori:

Idag är det äntligen dags att inta gymmet! Ska bli otroligt kul faktiskt. Har precis köpt mig ett par nya skor som ska få pryda mina fötter på gymmet. 


Gör en uppdatering senare, så får vi se hur dagens pass gått! Lär väl antagligen ha jordens träningsvärk imorrn 😀

Besök hos frisören

Kategori:

Idag har vi haft en shoppingdag. Jag Jimmy och Rebecka! Jag lyckades faktiskt hitta en hel del, bland annat träningskläder, det behövs eftersom vi kör igång imorrn :D 
Efter våran shoppingtur så hämtade vi upp barnen, på vägen hem slängde vi in dom på en drop-in salong för att fräscha till frisyren lite! Och så fina dom blev, mina killar. Nu är dom helt redo för skolstart 💪🏼