En mamma i sitt kaos

Kvalitets tid

Kategori:

Under eftermiddagen och kvällen så har jag och Wiggo stängt in oss på deras rum. Vi har spelat spel, lärt oss att skriva en massa nya ord, och läst lite böcker! Vi har haft det super mysigt verkligen. Och så har vi bestämt att vi ska köpa och göra ett pepparkakshus imorrn. Hoppas Wille är sugen på att vara med :) Wiggo är så rastlös av sig, medans Wille kan sitta och göra ingenting hur länge som helst.. Så det är alltid lite svårt att få med han på saker :)

Wilton har kräkts massor nu hela eftermiddagen :( stackarn. Jobbigt när man ser att han själv tycker det är jobbigt! Men nu är han badad för 2:a gången idag, och myskläderna är på! 👍 
De stora grabbarna ska borsta tänderna här strax sen ska de få krypa till kojs! 

Kompis mys

Kategori:

Igår innan jag gick ner till t3 så kom Rebecka över på ett glas vin! Va väääääldigt länge sen vi tog ett glas vin ihop, och det va så välbehövligt tycker jag!


Hon passade även på att bebis mysa lite :)

Godmorgon

Kategori:

Alla barnen tog en sovmorgon idag, och även vi föräldrar! Nu ska vi dock duka frukostbordet med godsaker, och fylla på med energi. Efter maten ska vi gå ner i källaren och hämta lite julsaker. Barnen&jag ska pynta idag.

Jag är inte mycket för detta med pynt och ploj! Jag är rätt tråkig och allt ska va vitt vitt vitt. Och så kör vi i år också. Kommer dock ha några röda detaljer också! :) kommer nog en bild senare, så får ni säga vad ni tycker!