En mamma i sitt kaos

I-landsproblem

Kategori:


Min mage täcks inte längre av vattnet, och det är riktigt frustrerande eftersom jag är van att få plats på både längd, bredd och höjd - nu får istället magen ligga och frysa! 

Det slutade med att båda barnen fick följa med hem till Johan!! Jag mår inget bra heller, så det passade mig perfekt! Ska ligga under en mysig filt framför en mysig film och inte behöva resa mig överhuvudtaget om ja så inte vill! :) 


Söndags bestyr

Kategori:

Hej!
Blev en tidig morgon hos oss, för att bege oss iväg till busfabriken! Barnen var riktigt taggade må ni tro :) dom leker för fullt här, och jag har slagit mig till ro för att kolla på. Försökte hänga med i deras tempo ett tag men sammandragningarna började komma, så vågar inte riktigt leka omkring här! 
Jimmy får stå för lekandet istället :)

I eftermiddag ska Wille till Johan! Egentligen va de tänkt att Wiggo skulle gå egen tid med sin pappa, men Wiggo ville hellre stanna hos oss, och Wille ville hellre till sin pappa :) win-win!! 

Vad gör ni en dag som denna?? :)

Äntligen

Kategori:

Nu har kvällen kommit, maten serveras alldeles strax! Äntligen kan vi alla bara sitta ned en stund, njuta, mysa och koppla av tillsammans! 

Imorgon ska vi till busfabriken, får se hur det ska gå med gravid magen - men jag får väl helt enkelt sitta på en bänk och se vacker ut :)
Kanske drömma mig bort till Spanien en stund.. Är ju bara runt två veckor kvar nu... Spännande :D 


(Jag och Wille förut idag när vi hade egen shopping tid)