En mamma i sitt kaos

jag dööööör

Kategori: Allmänt

Inte för att man ska klaga eller så, men jävlar vad varmt det är! Det är helt otroligt, jobbigt när man inte har nånstans att svalka sig!
Sitter ute hos mormor&morfar nu på landet, har precis käkat och ska strax ut i solen igen, man vill ju inte komma hem och se ut som innan.
Johan jobbar idag så han kunde inte följa med, men snäll som min mormor är så gjorde hon en liten matlåda till honom av maten som blev över.
kusin Linus&Mormor
Moster katarina
lilla morfar

stek stek stek

Kategori: Allmänt

Tänkte som sagt sola förut, men skippade det när jag kom ut och kände hur varmt det var!
Stack en snabbis till stan, handlade morsdag present till mamma, och så gick jag till duka och handlade hem lite fin fint!
Köpte mig även ett sol kort eftersom mitt andra tagit slut.

Mormor ringde och sa att dom grillade, så jag tog bilen ut till dom och åt pomme och flinta! Barnen var inte alls med på noterna idag, ville bara bli burna och inte ville dom sova.
Men nu minsann sover dom som stockar! :)
Kom hem runt halv åtta tiden, och jag är helt slut. Johan slutar om några timmar, blir skönt med lite avlastning!


Imorgon då? Ska ju tydligen bli kanon väder, och mormor&morfar bjöd dit mig så jag får se hur jag gör. Är ju inte för skönt att sitta inne i en lägenhet, sen är de nog skönt för barnen att komma ut och va i friska luften.
men som sagt vi får se.
söndagen är redan spikad. Åker till skärgården och firar morsdag!


Nu ska jag fixa mat till trollungarna, sen slänga mig i sängen framför talang!


Ny badat

Kategori: Allmänt

Nu har jag&Johan badat pojkarna. Och gissa om dom njöt! :) så härligt att se att dom verkligen har de skönt där i baljan.
Tidigare idag var vi och handlade badcape´s åt pojkarna, och en "ligg-stol" man har i baljan så dom sitter lite stadigt när man badar dom. Och den var väldigt effektiv, nu slipper man va rädd för att dom ska glida ur händerna på oss!

Vi köpte oss ett sing-star förut också, me två skivor till det. Så nu lär väl grannarna få gå med öronproppar där uppe, ;)
nevars, men de finns ju faktiskt inget roligare än att sjunga singstar när man har lite folk på besök, en fredag eller lördag kväll.
Kan tänka mig att min syster kommer hit imorgon när johan jobbar, och sjunger lite! :)
Köpte även lite fotoramar till mina uppförstorade kort på pojkarna, och ett jätte fint fotoalbum där jag redan hunnit klistra in alla kort från ultraljuden, och på pojkarna!


Imorgon ska jag dra med elin till sol&motion för att få lite mer färg, sen blir det en riktigt stor städning om det hinns med!
hoppas även de blir skapligt fint väder imorgon så jag kan ta en lång promenad med emma&hennes Nils :)
Nu ska jag göra lite käk, sen gå och lägga mig och barnen!