En mamma i sitt kaos

Upp till bevis

Kategori:

Jag har haft en väldigt jobbig dag, jag har fått dåliga besked och sen vägt mig och gått upp i vikt.. Tycker det känns skit men jag kämpar på! Har fått så fina samtal idag, och jag blir lycklig i hela mig när jag märker att personer som inte står så nära verkligen bryr sig om hur man mår! <3

Imorgon är en ny dag, med mer krafter, och med mer energi! Ska tänka positivt vad som än händer&sker så har jag min underbara familj och mina barn! Inget kan någonsin komma imellan oss, vi klarar allt!


Tack ni fina som allt finns, ni som står ut med mina ätproblem när dom går upp och ner, O ni som alltid ställer upp när kroppen inte alltid orkar!

Kaos i kroppen

Kategori:

Idag är en sån där dag när man har noll energi, är det inte lustigt hur man ena dagen känner sig så stark, men nästa dag vaknar man upp med en negativ inställning.. Vill knappt behålla vatten och när man ser sig i spegeln vill man bara gråta! Det är såna här dagar som gör att jag undrar om man någonsin kommer bli frisk, eller kommer jag spendera resten av mitt liv över en kall äcklig toasitts, ångestfylld och med tårarna rinnandes nedför kinderna, för att sen ställa mig på vågen och se om jag kan va stolt över mig själv eller om jag måste ta en promenad, göra situps osv..

Jag hoppas på en bra dag imorgon, och jag älskar att bara få va den där glada positiva tjejen som jag vet gömmer sig där inne!

Jag har en del personer i mitt liv som funnits med länge, men även som kom in i mitt liv nyligen, som får mig att känna mig en gnutta bättre! Och er tycker jag väldigt mycket om <3

Jag är en kämpe

Kategori:

 
förr såg jag bara allt det dåliga med mig själv, alllt som var jobbigt runt omkring, och kunde verkligen påverkas av all negativ energi som spred sig! Men de senaste veckorna har jag känt att jag nog inte alls behöver bli sådär påverkad av alla andra, och även om det hänt del skit de senaste två åren så har det även hänt massa bra, så varför fokusera på allt de dåliga? 
 
just nu har jag sån Livsenergi och vill bara packa våra saker, byta stad, se mig omkring och testa nya saker! Vem säger att jag inte kan?