En mamma i sitt kaos

värk värk

Kategori: Allmänt

Jag borde nog skaffa mig en data stol, för mina axlar värker så fort jag ska sitta här.. suck!
Vi stter och ser på fotboll, eller jaa Johan gör.. jag har inte mycket till val, :P
Vicky kommer snart, och glenn tror jag? Får se om de blir lite spel osv.

Så alldeles strax ska vi bort och köpa lite godis, det är ju trots allt söndag :) Men imorgon är de måndag, och de innebär (som vanligt) "det nya och sunda livet" så håller man det till torsdag typ, sen är man helt körd på fredagen och proppar i sig onyttigheter igen..
jaja, att man ens försöker? :O

Såå irriterande.

Kategori: Allmänt

Jag hittar inte min mobil, och Johan har stuckit till jobbet så jag kan ju inte ringa efter den heller. Jag hade den i sängen inatt 04:01 MEN VART TOG DEN VÄGEN SEN? :O
Det kommer sluta med att jag går omkring och letar som en tok, och så har jag haft den framför näsan hela tiden.

Vi hade nog tänkt åka till söderköping idag och hälsa på mamma, men vi får se. :)
Har blivit så sjukt trött på sista tiden, Men det är ju så det är att vara småbarnsmamma. Johan har ju haft ett helvetes schema hela den här veckan, Jobbat varje dag i stort sätt, och från morgon till sen eftermiddag. Så det blir inte mycket avlastning för mig här hemma.
Skönt att man inte är ensamstående, hur skulle man klara det? :O Med ett barn kanske, för då kan man ju vila och styra när bebis sover.. men jag skulle aldrig klara detta ensam nu.

Barnen sitter i sitt rum och leker. Jag hör hur dom skrattar med varandra imellanåt :)
Just ja, jag måste ju berätta! Wiggo har lärt sig säga "titta" säger man det till honom så sitter han och upprepar. Jaa inte lika tydligt som en annan kanske, men man hör det :D
Dom har även börjat stå själva nu i korta stunder. Ju äldre dom blir, och ju mer och mer dom lär sig och utvecklas, dessto lättare blir det i vardagen, det känns som det iallafall. Dom klarar sig ju på egen hand lite mer, Vilket är en stooor avlastning! :)

det händer nåt iallafall

Kategori: Allmänt

Mamma&pappa kommer strax in till stan, dom skulle köpa med sig semlor! Dock skippade jag den ;D
Ne nu blire mys&lek med pojkarna små!