En mamma i sitt kaos

JULKLAPPAR&BULLBAK

Kategori: Allmänt

Är verkligen skit ledsen för us kass uppdatering, men all min kraft har lagts åt flytten, och den tog verkligen hårt på lilla kroppen - och speciellt på min högra skinka, för den ligger fortfarande i träningsvärk!
Man kanske borde våga besöka ett gym? haha

Nu har jag iallafall fått en ny remiss till min läkare, antagligen för att förlänga sjukskrivningen eftersom psyk/ätstörningsteamet hade så långa vänte tider.
Jag ligger runt 46 nu, hag är glad men ändå inte ..
Jag hoppas bara på att kunna få en tid snarast.Idag tänkte jag&Harald ge oss in till stan för att köpa julklappar, och kanske äta frukost på stan?
Kanske kanske kan jag få med honom på bullbak? :D Har nog aldrig bakat bullar, så jag räknar inte med att frysen kommer bli fylld med fika bröd idag inte.
Ikväll pratade vi om att köpa gips, så att vi kan göra handavtryck osv med varandra (: Men vi får se hur de blir,
bio låg ju också med på listan :D
Hard hard hard

Kategori: Allmänt

Jag kämpar vidare med min lilla matkamp här hemma, har börjat äta lite oftare, även om jag inte behåller maten. Men bara för att visa barnen att mamma också äter, och att vi alla ska sitta tillsammans och äta ..
Men det är svårt, och ångesten kommer och går. Jag är så jäkla trött hela tiden nu, att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland, min mage krampar och ryggen gör fruktansvärt ont.. Vilket säkert inte har med detta att göra? Men om jag ändå gnäller kan gnälla fullt ut ;)

Men så har jag ju två solstrålar srom det inte går att sluta le åt, och dom har verkligen förgyllt min vecka, och mina kvällar här hemma .. strålande humör nästintill hela tiden, och det har bara varit gos och mys.Nu är det strax dags för dagis, sen ska jag åka en sväng till nya lägenheten - som jag fck nycklar till igår. På lördag går flytt lasset :D Ska bli skönt att komma iordning, och börja allt på nytt i egen lägenheten där bara vi bor, ..
Och så får vi säkert finbesök av harald mestadels - och det uppskattas, både av mig och barnen!
Dom är nämligen stormförtjusta i honom, och  busar mer än gärna - och han likaså med dom :)

Snaark ?

Kategori: Allmänt

såhär såg det ut igår eftermiddag när vi hade packat och städat en hel dag här hemma..