En mamma i sitt kaos

Effektivitet

Kategori:

Jimmy har varit iväg nu på kvällen, och då har jag effektivt kunnat plugga klart nästan hela min uppgift! Inte för att han stör, men man blir lätt distraherad av annat då, så som att se serier eller film! 
Känns iallafall riktigt bra, och det känns som att det kan bli ett högt betyg på den här inlärningen! :)

Ska ta och bära in Wiggo strax till sin säng, han ligger i min och snarkar nu! Inte en endaste tugga mat fick han i sig heller :( ja ibland måste man ju ha sjuka dagar också! Och febriga barn blir ju sååå mamma kära, iallafall mina, så jag kan inte låta bli att tycka det är mysigt - även om jag inte önskar han hade feber, men ja ni som är föräldrar förstår nog vad jag menar :) 

Men nu kallar sysslorna, jag ska ju sova nångång också, så bäst att sätta fart! fortsatt trevlig torsdags kväll!

Feber mys

Kategori:


Precis som anat så hade Wiggo feber, hög dessutom! Så det va bara duscha honom, sen bädda ner honom för en liten sov lur! Nu är han vaken igen, fått lite glass och nyponsoppa men långt ifrån minsta pigg! Eftersom jag själv inte mår bra heller så fick barnen lov att få mc Donalds mat! Helst ville de ha kycklinggryta, men min kropp är inte alls pigg på att stå i köket tyvärr! :( och så åt de ju mängder med lunch hos mormor :)

Trots sjukstugan så har jag även massa plugg som ska fixas, och de går sådär! Svårt att hitta en bra sitt ställning vid datorn utan att bli yr. Men får ta lite i taget, och ta många pauser 👍👍


Snart helg

Kategori:

Snart är helgen här, så himla skönt!
Då ska vi i vanlig ordning spela lite mini golf tror jag :) nu va de iofs ett par veckor sen, men barnen gillar det! 
Sen blir det nog bara massa gratis aktiviteter, vi ska spara varenda krona vi kan till Spanien, Ullared och allt vi vill göra :) 

Någon som har bra förslag på aktiviteter här omkring Norrköping? Gratis eller iallafall lite billigare :) vore toppen att få lite tips! 

Ligger i solstolen nu, och bredvid mig ligger Wiggo i en solstol.. Helt utslagen!


Ska ta en temp på honom sen för att se så han inte är sjuk. Han kanske bara har matkoma! :D sötnos!!