En mamma i sitt kaos

upp&ner, ner&upp

Kategori: Allmänt

Idag är det en neråt dag av nån anledning? Är bara så trött och matt i kroppen och magen krånglar i anlig ordning. Yes, vad kul det är att heta Towe boman ibland.

Hade en trevlig kväll igår, såg dock inte mycket film eftersom jag somnade när typ 10 min hade gått,
Vaknade skit tidigt imorse istället, och tog igen film tittandet! (:

Förresten har jag kommit på att jag sitter med världens matlagningskunskaper, ;D Körde en kycklinggryta igår, för första gången! Och den fick 10/10! (:


ne palla det här nu då, nu blire röj i soffan!

Mitt halloween firande

Kategori: Allmänt

Kommer bestå av lite godis (hoppas jag?!) filmer, och en jäkla massa mys tillsammans med min fina.
Jag ska ta en långt sovmorgon, och bara njuta av mitt sällskap, och mitt liv, som i princip är perfekt just nu, om man bortser från alla problem med magen.

ingen kväll att minnas

Kategori: Allmänt

Allt som kunde hända igår hände,
det slutade med akuten för min del, och jag vet egentligen inte vad som hände mer än att jag fick kramper, och allt det här kopplas ihop med min krångliga mage. Hela dagen igår var jag ganska dålig, men stundvis bra, men men väl där inne hände inte så mycket, när ambulansen väl var framme var jag så pass kry att jag bara ville åka hem igen.
När vi kommer hem så är min bil totalt sönder hoppad, hela fram rutan är krossad dom.. eller HAN har hoppat på taket och verkar ha haft det riktigt skoj, pappa som nyss tvättat den också, killen var ganska så full och det fanns vittnen på vem det var..

Ja möter jag honom i en mörk gränd så .. Nevars! Tråkigt dock att få betala en självrisk också, och inte kunna använda bilen,
han hade tydligen haft sönder ett par rutor och bilar igår.. IDIOT!


Idag blir det en lugn dag i soffan framför några bra filmer, min mage är inte på min sida idag i vanlig ordning, men hoppas bli vän med den om ett par timmar!