En mamma i sitt kaos

jag vänder blad

Kategori: Allmänt

Jag är trött på det jag syssla med nu.. nu ska jag låta mi ndröm gå i uppfyllelse.. och hur gör man det?
Jag har tre drömmar, inom yrkeslivet..
dels ambulanssjukvårdare, jobba på psyket, eller kriminal vården..
ska jag jobba på psyket behöver jag läsa en kurs till sen är jag mental skötare.. enkelt fixat, men finns de några jobb? ambulanssjukvårdare kräver en typ 20 veckors utbildning och den finns inte i norrköping så det är kört. Och kriminalvården - ja det är alldeles perfekt, så dit har jag sökt nu och hoppas på de bästa :D
HÅLL EN TUMME ELLER TVÅ!


ojojoj

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat och jobbat och jobbat, har haft en ledig dag nu på 11 dagar, och den spenderade jag med barnen hos min mormor. Jobbar ikväll med, men imorrn tror jag att jag är ledig.
Men i slutändan så är de ju en jäkla massa pengar, och pengar är något vi gillar :)
Barnen har legat sjuka här hemma med, men är friska nu. svinkoppor trodde dom? ja jag vet i sjutton, såg inte ut som de, eller vattkoppor..
Nu är de på dagis och då får jag passa på att städa. Ja ni kan ju tänka er hur mycket damm de kan samlas på 11 dagar? :D

Min fina pojkvän  har fyllt 17 nu med, för ett par dagar sen, och precis innan han fyllde, så fyllde jag 24! Åren går, men kärleken består :)
Och på fredag sätter vi oss på flyget till spanien, blir en tredagars, men de ska bli otroligt härligt!
Dels att få åka dit med haralds familj samt farmor Gunilla&Bosse, och sen att för första gången få träffa hans omtalande farbror med sambo! Kommer bli dagar att minnas!
Bjuder på en bild från tolv slaget på nyår, tillsammans med lille Wiggo!

Smedens dotter - En sång och danssaga

Kategori: Allmänt