En mamma i sitt kaos

godnatt gott folk

Kategori: Allmänt

Nu måste jag sova, för mitt huvud värker värre än någonsin. Och vila är ju det läkarna har sagt att jag ska göra.
Imorgon väntas ett nytt läkar besök, runt 9 tiden. Hoppas på attdom inte lägger in mig men de tror jag inte.
Efter det ska jag hem till mamma&pappa en stund. Johan Jobbar ju inatt så han vill nog sova ut imorgon, och jag har inte lust att tassa på tårna hela förmiddagen.

så godnatt, så hörs vi imorgon eftermiddag igen.

uhh, är som en död fisk..

Kategori: Allmänt

Är fruktansvärt trött, skulle kunna somna men snart kommer mormor&morfar och fikar, så jag får vänta en stund.
Har precis sätt "min bäste väns bröllop" och fått i mig lite käk, ska strax slänga in en rabarber paj i ugnen, som jag ska bjuda dom på :)

Nu väntar jag bara på att emma ska komma hem nångång och ge oss en liten uppdatering om sin förlossning. Är så nyfiken. Och de gör att jag längtar mer och mer efter min egen. Men nu är de inte långt kvar!
Hoppas på nästa vecka som läkarna sa.

JAG ÄR HEMMA!!!!!

Kategori: Allmänt

Dock utan bebisar, men det skiter jag i, för jag är så jävla lycklig att få komma från det där sjukhus rummet!!!
Anledningen till att ja fick åka hem idag var väl för jag mådde ok, dom hade inte kollat mitt urin än, men dom ville avvakta med att ta ut barnen, iallafall ett par dagar, och då protesterade jag och sa att då kan jag lika gärna ligga hemma och vila! Tack och lov fick jag det, så nu får jag åka in med mitt urin var och varannan dag, men hellre det!
Fick inte ens gå utanför mitt rum, bara i en rullstol och högst till väntrummet.. usch!

Träffade emma igår, för er som undrar. Hon såg ut att må bra, men mycket värkar. Igår och inatt hade det föds pojkar så ja antar att en var hennes :) så kul för henne att äntligen få bli mamma :D

Jag orkar tyvärr inte svara på alla inlägg jag fått, och ni vet ju redan de mesta.. är ganska trött och slut nu efter dessa tre dagar på förlossningen så ska nog slänga mig i soffan och se en film med Johan.


sen ska jag äta riktigt god mat, som jag har längtat! Är inte alls förtjust i sjukhus mat, och igår höll barnmorskan på att komma på mig när jag skyfflade ner maten i papperskorgen :s .. men jag klarade mig :D tur det!hörs sen igen, för nu kommer jag blogga hela tiden, det har riktigt kliat i fingrarna på mig!!!