En mamma i sitt kaos

Glädje

Kategori:

Det har blivit väldigt myclet negativt här på sista tiden, så nu kan jag äntligen med glädje i hela kroppen skrika ut att - idag är jag stark och idag är jag glad!
 
kärleken spirar i hela kroppen och jag behöver bara smyg titta lite lätt för att det ska ge ett stor pirr genom hela kroppen! - jag har även så fina vänner omkring mig och dom ger mig sån styrka! 
 
Nu nu gäller det bara att hålla kvar i den här goda gnistan jag fick idag, och hoppas att morgon dagen får bli lika bra den! 
 
 

Nu eller aldrig

Kategori:

Så känner jag nu, att det inte finns många valmöjligheter! Antingen fortsätta med detta beteende, vilket till slut kommer leda till.. Döden? eller så måste jag kämpa!
 
Jag valde att kämpa såklart, alla gånger, jag vill kämpa och bli frisk.. Men huvudet säger emot och äter jag den där lilla knäcke mackan så har jag misslyckats, men det har jag ju intr? Snarare tvärtom... eller? 
 
Jag är  jävla ful i kroppen och ser ut som 80! Jag vill inte se ut så - men hjärnan säger så! Och jag känner mig som en robot, spelar min vilja längre någon roll? 

Jag älskar er

Kategori: