En mamma i sitt kaos

Valborg

Kategori:

Åh nej, idag är det Valborg och vi vaknar inatt av att Wilton är dålig. Han är febrig, förkyld och har endast sovit korta stunder sen inatt. Lilla killen. Vad hjälplös jag känner mig verkligen. Nu har han iallafall fått en alvedon, så nu sover han lite. 

Vi tog en förmiddags promenad förut, men kom bara till Strömsparken. Där mötte vi mamma, och så sluta det med att hon tog med grabbarna på några ärenden - och mc Donalds. Det tacka dom inte nej till, och jag fick chans att gå hem och pyssla om lillen! 
ser nog inte ut som att det blir någon eld ikväll, vi får se helt enkelt hur Wilton är. Jag tippar på att det serveras någon god mat här ikväll iallafall.. Kanske en plankstek? 

Imorgon har vi iallafall planerat att kolla 1 maj tåget. Tillsammans med sonja&rille och lilla Gabriella. Efteråt ska vi gå upp hit och grilla lite korv! 

Middag på ingång

Kategori:

Snart är det dags för middag med min lilla familj. Idag serverar vi köttfärslimpa och potatis. Wiggo skulle dock ha rispotatis... Och innan jag fattade att han menade pressad potatis :D 
Till det här ska vi ha en god brunsås, lingon och rivna morötter!  Blir en väldigt sen middag för oss idag, dagen va för kort helt enkelt. Så därför får barnen va lediga från förskolan imorgon. Dom va överlyckliga, gullungar. 29/4

Kategori:

Idag har vi hunnit med massor känns det som. Imorse efter att grabbarna lämnades på dagis, så tog jag&wilton en pw runt strömmen, sedan 150 squats när jag kom hem. Jag hämtade grabbarna lite tidigare idag, så att vi kunde gå till biblioteket. Vi hämtade även upp barnens pappa så han också fick följa med. Det är så mysigt att komma iväg lite  med barnen, och att gå till biblioteket hör inte till vanligheterna precis! 

Efter biblioteket köpte vi ett solparaply till wiltons vagn, äntligen kan vi kanske gå en hel promenad utan att gå baklänges och trixa, och Wilton slipper gnälla och kisa! 

Nu har alla Grabbarna badat, Wilton fick äran att bada med de stora grabbarna, och det gillade han, han gillar alltid att vara med dom, kolla på dom och lyssna på när de pratar.