En mamma i sitt kaos

Gott nytt år

Kategori:

Idag hade vi planer sen innan på att få gå bort och äta lite god middag hos våra vänner. Men både jag&wilton ligger fortfarande dåliga och har gjort sen förra veckan.  

Så här hemma blir det full kurering även idag. Man känner sig hjälplös som mamma när ingenting hjälper för den lilla krabaten! Och mitt penicillin gör inga mirakel heller. 

Jag hade tänkt göra en års resumé av 2015, men det får vänta tills energin kommer tillbaka! 

Ha nu ett riktigt gott år allihopa! 

Uppesittarkväll

Kategori:

Varje år den 23 december sitter vi bänkade framför Bingolotto, likaså idag! Ingen vinst, men en mysig och rolig stund ihop med barnen&jimmy. 

Idag klädde vi granen, och imorgon lär den åka ner! 🙈 det går inte att ha en gran uppe samtidigt som vi har en liten huligan som är mer vild än tam! :) 


Barnen är så förväntansfulla inför morgondagen. Och jag längtar efter att få ge dom en härlig julafton, med allt vad det innebär! ❤️ 

Julavslutning

Kategori:

Ikväll hade vi en stor kväll framför oss! Jag och tvillingarnas pappa skulle nämligen få uppleva våra barns första skolavslutning. Och det va en magisk känsla 😍👏🏻 
Wilton va med och va så duktig och snäll, och barnen sjöng så fint! Tyvärr tog jag inga bilder (ifall det är barn som inte får/vill vara med) 


Nu inväntar jag min sambo som jobbar kväll, sen är det dags att slå igen de blå!