En mamma i sitt kaos

Kvalitetstid

Kategori:

Idag sover Wille hos sin mormor. Det blir sån skillnad att få från 3 till 2 barn. Det har lagt sig en tystnad här hemma, och jag njuter verkligen. Trots att jag älskar alla barnen mest av allt så är det helt fantastiskt att få vila huvudet för en dag - även om det bara blir från ett barn. 

Jag&wiggo ska ha myskväll, med film och chips! Måndags myser

Kategori:

I skrivande stund så sitter jag i soffan. Jag saknar min sambo, så de värker i varje led i min kropp. Jag har varit extremt hungrig idag, på allt. Små äter hela tiden, det gör mig galen - samtidigt som jag tycker det är bra. Jag har kommit underfund med en sak.. Jag har svårt stt behålla måltider men vill ändå försöka gå upp i vikt. Så nu kör jag extra fett i maten, en liten smörklick på potatisen tex. På så sätt får jag i mig lite extra utan att behöva ta en större portion eller dylikt. 

Ikväll unnade jag mig dock lite lite mer än vad jag brukar 🙈


Pomme, schnitzel, tzatziki, bessås, Lök&gurka! 
Det va otroligt gott. Wilton sover, så det är väldigt lyxigt att kunna äta varm mat! 💁🏼

Barnen lagar

Kategori:

det är så roligt att barnen mer och mer vill vara med och laga mat. För ett par dagar sen så fick jag stor hjälp av barnen i köket. Wille gjorde smeten till biffarna, och formade dom, medans wiggo fick steka! Visst va det lite svårt men dom tyckte det va jätte kul. Vi fick hem pappan i huset i lördags. Det va efterlängtat. Dock så går han på ikväll igen, men nu har vi iallafall fått fylla upp med lite ny energi. Men denna vecka slipper han iallafall sova borta, och vi får möjligheten att ses varje dag. 

När wilton såg Jimmy i lördags (efter nästan 2 veckor utan honom) så sken han upp som en stor sol. Som tur är så har vi kunnat ringa videosamtal till varandra under den tiden han legat borta, så varje morgon när Jimmy slutat jobba så har han ringt och pratat med wilton. Wilton har blivit lika glad varje morgon när han ser sin pappa över telefonen. Inte riktigt som i verkligheten, men en klen tröst har det iallafall varit :)