En mamma i sitt kaos

Skärgårdsmys

Kategori: Allmänt

Vi sticker snart till skärgården, är mamma&pappa är, tillsammans med barnens kusin cornelia.
Johan jobbar hela dagen så nåt kul måste ju hitta på som tidsfördriv!


<3

Kanon dag på Kolmården

Kategori: Allmänt

Dock öppnar dom tydligen inte förrän lördag så vi får åka dit på tisdag nästa vecka igen, så vi får se alla djuren. Men idag gick vi ändå in på tropicariet, och det var en upplevelse för dom fyra små ögonen! :D(En av dom här aporna snodde en napp för barnen och sprang iväg) :D HAHA

Jag har tusen bilder till men orkar inte lägga upp allt, så mer kanske kommer imorrn :D
Barnen tyckte iallafall det var riktigt spännande att springa omkring därinne, och så fick dom med sig en varsin souverni (stavning?)

Hoppas på bra väer på tisdag, då ska vi kolla delfinshow och åka i safariparken, de ska bli spännande! :D

tvääääääääääääääätt

Kategori: Allmänt

Idag kl sju började vi tvätta - Jippi, typiskt och barnen sover till kl nio just bara för att jag måste gå upp kl 07. =/ Min vanliga tur. dessutom glömde jag ställa kl på åtta när maskinerna var klara, så jag vi springa ner med hjärtklappning vid nio ist! Typiskt mig, vi har ju hur mycket osm helst idag med så behöver varenda lilla minut!

 - Sen vid nio fick vi stressa runt här hemma, få i barnen frukost, klä dom osv, för kvart i tio skulle wiggo&Johna infinna sig på BVC för ett årskontroll (eftersom han var sjuk sist när wille var där) Och så ska han ta vaccinations spruta också!


Vi hade tänkt dra till kolmården idag, men vädret ser inte så lockande ut, så det kanske blir en sväng till badhuset istället :) Johan är ju ledig idag, så han vill ju gärna hitta på nåt skoj med barnen.
NU ska jag sätta på mig ansiktet och borsta till mitt trollruffs, men jag återkommer nog senare! :D