En mamma i sitt kaos

Foglossningsbälte?

Kategori: Allmänt

Om en timma kommer Mormor&morfar och hämtar mig, dom är så snälla så dom kör mig till doktorn så jag slipper sitta på en buss ifall man börjar känna sig lite yr o så, som jag har en förmåga att göra vid dom mest opassande tillfällena.
Får se vad han säger, men kan inte tänka mig att jag får börja jobba igen, hjärntabletterna har inte hjälp, fortfarande huvudvärk och yrsel, och nu börjar min rygg pajja..

ska försöka fixa ett foglossnings bälte, någon som testat som vet om dom är bra och så? det är ju alltid värt ett försök känner jag.

Johan messar och tjatar på mig om vad jag önskar mig när jag fyller, fyller ju nämligen 21 nästa Torsdag, men har ju faktiskt fått en jacka som va både julklapp och födelsedags present, så tycker inte han behöver köpa nåt mer, men han ville ha något att ge när jag vaknade på morgonen :P
Så jag får väl klura ut nåt skoj, nåt klädes plagg är ju bara onödigt, det växer jag ur snart ändå sen efter förlossningen kommer jag inte använda det för då är de för stort - svårt de där =)

ultraljudet

Kategori: Allmänt

sådär, nu har vi varit på ultraljudet, och jag är helt död kan jag säga.. Fick kämpa mig upp för alla fyra trapor upp till lägenheten sen när vi skulle hem, min stackars rygg :(

allt såg jätte fint ut på båda, hjärtan rygg lillhjärna och resten av det dom kollade.
Och nu undrar ni kanske om jag fick reda på könen? Och det är klart jag fick..
Det var två små pojkar, som vi nästan var säkra på, men skönt att få det fastställt till 100% för då kan man ju faktiskt köpa lite små grejer här och där när det reas ut tex :D Och vi är sååå glada. Och som alla andra Killar brukar säga så säger även  johan att han ska  "göra dom till fotbollsproffs"  jaja, för mig får dom göra precis vad dom vill :)

blev lite dåliga bilder, men på den högra tvillingen ser man något iallafall, så här har ni honom :D

bok slukare?

Kategori: Allmänt

Jag skrev ju att jag fått två böcker av mamma i julklapp, jag har legat och bara läst och läst här hemma.
Så nu på 5 dagar har jag hunnit läsa ut dom båda. Lite tråkigt nu eftersom jag gärna vill lägga mig med en bok och läsa, men får väl gå till bibban och låna ett par st :D
Båda böckerna kan jag varmt rekommendera, "Så dumt" är en självbiografi, handlar om en tjej som är missbrukare, osv osv hon ska ta sig ur det där och p åvägen dit kan ni ju förstå att de händer en massa.

bok nummer två är förtsättningen på liza marklunds böcker, Asyl gömda och Mias hemlighet, men den här boken handlar nu om Mias dotter Emma. Och den är guld värd!!
Nu ska jag göra mig iordning för i eftermiddag sen ta en liten tupplur.