En mamma i sitt kaos

Hej hej!! Sitter på jobbet och är dödströt...

Kategori:

Hej hej!! Sitter på jobbet och är dödstrött.. Kl är 02:30 ungefär och just nu vet jag inte hur jag ska palla enda till kl 07? Jag vill heeeeeeem, till min säng! Men först måste det lämnas barn på dagis, och det är en lite procedur som tar sin tid när de ska väckas, kläs på, ner i bil, lämna säga hej då, sen puttra hemåt och äntligen få krypa ner! Ohh och de bästa av allt - imorgon är jag ledig!!! Jag ska verkligen njuta till fullo! Nu ska jag kämpa Vidare med tröttheten!

Worki work

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Sitter på jobbet för tillfället, jobbar min första natt! Och än så länge är jag vaken :D klockan är dock bara 02 men ändå!
Åkte ju lite spontant till Tyskland i lördags kväll och kom hem igår kväll, så sömnen har fått ligga på hyllan de senaste dygnen :/ lär väl sova hela dagen imorrn istället :D
Det börjar närma sig den 7maj, då ska vi äntligen få flytta till vår fina lägenhet, nära dagis, ute plats, diskmaskin, badkar - you name it! Kan inte bli mycket bättre enligt oss! :)
Men nu ska jag väl ta och göra lite nytta va!
Pussssss

Vad är mer passande än en god äppelkaka nä...

Kategori:

img_2739 (MMS)

Vad är mer passande än en god äppelkaka när solen strålar så stark på himmelen?  Egentligen gjorde jag den enbart till min pappa, men sparade undan några bitar som vi kan mumsa på senare..