En mamma i sitt kaos

Är jag bra? Eller är jag bra?!

Kategori: Allmänt

Nu på kvällskvisten har jag hunnit göra två prov och ett slutprov samt två lättare uppgifter! Det var den plugg högen, känns för jäkla bra att gå och lägga sig nu ska ni veta :D
Blir riktigt stolt över mig själv, att jag orkar allt jag faktiskt orkar! :)
Nej, men nu blir det sängen. Harald har laddat ner lite nya avsnitt på alla serier vi följer! Mums! :)

Himmel&pannkaka

Kategori: Allmänt

Vi har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna, så pass att jag knappt vet vad det är för dag?!
Vi har hjälp svärföräldrarna att flytta, och man kan ju säga att vi fått känna att vi lever ;) Hehe.. Vi har dock haft jätte kul, trotts de sena kvällarna, det som är mindre roligt är att jag har en stoor plugg hög som ska försvinna till kvällen. =/ Men allt går om man vill, och ger sig f*n pått! :)
Jag hoppas ni alla får en trevlig helg, vi får se om jag hinner med en uppdatering imorrn..
Det är ju lördag, vilket betyder familje mys. Är inte helgerna bra underbara? :)
Jag och Harald har dessutom "1-års jubileum" i helgen.. och det ska vi väl fira med lite extra god mat, och lite extra mycket kärlek! ♥
Just ja..
Tänkte jag skulle uppdatera er om min ätstörning nu med..
Under den här veckan har jag lyckats gå upp till 44,4 ungefär. Visserligen nästan 10 kg mindre än vad jag borde, men det känns som en bit på vägen! - som sagt, det går om man vill!
- och anledningen till dessa två extra kg, är för att vi alltid har haft nåt att pyssla med, så tankarna har varit på annat håll efter måltiderna. + att vi rört på oss hela tiden, vilket gör att man inte alls känner sig lika pluffsig som man lätt gör när man ätit.

Håll tummarna för oss

Kategori: Allmänt

Kl 11:40 ska jag på en lägenhets visning, och utifrån bilderna jag såg så är det en drömlägenhet! Vi har haft ett riktigt skit år, det värsta hittils, så snälla rara du där uppe i himelen.. - vi kan väl få våran dröm lägenhet iallafall?! :)
- ne men allvarligt så kollar jag mest för skoj skull, det är nog massa som ska kolla på den och vi lär nog inte stå först på listan..
Men håll en tumme eller två om ni har lust, vem vet.. det kanske hjälper! :)
- nu ska jag hoppa in i en varm dusch, ta på mig ansiktet så man ser lite anständig ut, och sen bege mig mot lägenheten! ha en toppen dag !