En mamma i sitt kaos

Ett känslomässigt drama

Kategori: Allmänt

Idag hade vi första behandlingsdagen, eller jag hade eftersom jag missade de första två gångerna! Det gick bra till en början - men så fort jag kom därifrån och började tänka&känna så bröt jag ihop.. Träffade Harald och grät som ett litet barn, kände mig så fruktansvärt liten och hjälplös! Att ha allting utom kontroll är en fruktansvärd känsla, och jag börjar fundera på om det är värt det?! Likaså när jag kom hem till mamma så spruta tårarna ännu mer, och allt pga att jag fick äta frukost&lunch utan att få upp det, och även en macka till mellis! Jag har behållt mat förut, men att nu göra det på någon annans begäran är fruktansvärt! Jag känner mig fet och äcklig och vill bara hem och ta en dusch, krypa ner i min säng och bara gråta mig till sömns.. Men vem försöker jag lura? Jag ska hem och hålla ett gott humör tills barnen somnar, sen ska jag lägga mig i sängen och gråta, men till sömns? Ne efter den här dagen lär jag aldrig somna, inte ensam, inte med alla tanka, alla hemskheter som far omkring i huvudet!

Godnatt puss

Kategori: Allmänt

Nu ska jag alldeles strax stänga av tv:n och möta min finaste i drömmarnas värld! Det är väl så man får göra när man inte sover tillsammans? Imorgon är det dagis igen som gäller, det är så kul att se att dom verkligen trivs och har kul tillsammans med dom andra barnen! Den ena fröken sa att dom faktiskt inte alls leker med varandra så mycket när dom är där, vilket jag trodde dom skulle.. Men det är ju bara positivt! Blev ingen behandling idag och inte heller imorgon, nästa vecka blir det lite smidigare när jag kan anpassa dagis tiderna efter behandlingen! Men nu ska jag sova, ha en fortsatt trevlig kväll :)

Wish med luck

Kategori: Allmänt

Idag kl ett ska jag infinna mig på behandlingen för mina ätstörningar (för dom som inte vet) dock så hoppas jag att johan kan hämta barnen kl två på dagis, annars är det kört för mig :/ mamma&pappa är på kryssning och syster är hemma hos dom och är hundvakt! Skulle va skönt att få allt detta fixat men har jag ingen så kan jag ju inte göra nåt åt saken! Blir lättare nästa vecka när inskolningen är över :) Något kul som hänt här hemma är att vi börjat potträna med barnen! Har läst en massa på internet nu på morgonen om just potträning så nu har jag fått kläm på det, hoppas barnen är redo :) wile ha lyckats kissa en gång, men vi har gått väldigt långsamt fram! Ska bli lite mer intensiv nu i veckan, försöka få kläm på det och göra det till en rutin för dom :) Blir så stolt över dom små live, varje dag är det nåt nytt dom gör, och visar nya framsteg! Dom är så noga med att ta bort disken efter sig, kasta blöjorna, borsta tänderna varje morgon&kväll och tvätta händerna :) tror dessutom barnen känner mer trygghet nu när dom slipper fara fram&tillbaka mellan mig&johan varje vecka! Nu blir det frulle, och en liten vilostund