En mamma i sitt kaos

Foglossningsbälte?

Kategori: Allmänt

Om en timma kommer Mormor&morfar och hämtar mig, dom är så snälla så dom kör mig till doktorn så jag slipper sitta på en buss ifall man börjar känna sig lite yr o så, som jag har en förmåga att göra vid dom mest opassande tillfällena.
Får se vad han säger, men kan inte tänka mig att jag får börja jobba igen, hjärntabletterna har inte hjälp, fortfarande huvudvärk och yrsel, och nu börjar min rygg pajja..

ska försöka fixa ett foglossnings bälte, någon som testat som vet om dom är bra och så? det är ju alltid värt ett försök känner jag.

Johan messar och tjatar på mig om vad jag önskar mig när jag fyller, fyller ju nämligen 21 nästa Torsdag, men har ju faktiskt fått en jacka som va både julklapp och födelsedags present, så tycker inte han behöver köpa nåt mer, men han ville ha något att ge när jag vaknade på morgonen :P
Så jag får väl klura ut nåt skoj, nåt klädes plagg är ju bara onödigt, det växer jag ur snart ändå sen efter förlossningen kommer jag inte använda det för då är de för stort - svårt de där =)