En mamma i sitt kaos

Benpass

Kategori:

Idag har jag kört igenom benen ordentligt. Fick sån mjölksyra efteråt, så de va svårt att ta sig ner i trapporna från gymmet. Det är så roligt att va igång på riktigt nu. 6 veckors träning nu, och det känns fortfarande lika kul. Jag börjar bli mer och mer trygg i mig själv på gymmet nu också, maskinerna och vikterna känns inte lika läskiga längre som i början. Och så är det skönt när man kommer till de stadiet att man kan koppla bort de som tränar runt om. Jag brydde mig alldeles för mycket i början, om vad alla andra skulle tycka och tänka när de såg mig träna - men vem bryr sig? Nu skiter jag fullständigt i hur jag ser ut, hur mycket svett jag har på ryggen, eller om jag gör apfula miner när jag tar i. 

För att få ut det maximala av träningen så har jag nu börjat med proteinpulver. Va lite skeptiskt mot det i början, men har fått mycket goda råd om att börja med det, så jag ger det ett försök! 
Ska försöka lägga om min kost också, det är alldeles för mycket socker som smyger sig in hos oss - speciellt kvällstid! 

Jag börjar med proteinet idag, samt försöker lägga om min kost för bästa möjliga resultat. 
Jag ska ta lite bilder idag, sen ska jag ta bilder igen om 2 veckor. (För att få lite motivation och kunna följa kroppen på vägen till målet) Förhoppningsvis kommer både kosten&proteinet göra susen, men det återstår att se! 

Kommentera inlägget här: